Proefabonnement op HobbyHandig: creatief voor elk wat wils!

zondag 27 oktober 2013

Nog een Prima Marketing


Beide koffertjes kunnen open en als opbergruimte of cadeaudoosje gebruikt worden (voor een mooi kerstcadeau?).

Prima Marketing - Engraver


'schatkist'!

Ladies Diary


Opbergdoosje, cadeaudoosje voor de kerst?

zondag 20 oktober 2013

Familiemiddag 19 oktober 2013




8 nichtjes bij elkaar voor nichtjesdag (er zijn blijkbaar niet alleen zusjesdagen). Gezellig een middag creatief bezig met af en toe wat gezucht. Wij hebben het iig naar onze zin gehad met jullie, hopelijk jullie ook met ons!

Zusjesdag


Vorig weekend was het weer zover; de zusjesdag. Behalve gebakjes eten, beppen, kringloopcentrum voor Zussen & Zoet en nog veel meer ook een geboorte 'tegel' gemaakt voor een collega van mijn zus. Uiteraard verpakt in gepersonaliseerd crisispapier.

Op de cover

Ben weer trots en blij!

zondag 6 oktober 2013

Workshopmiddag 30 november 2013 in de Ducdalf Hardinxveld



Hier alvast wat fotootjes van de projecten die we gaan maken. Nog niet aangemeld? Doen, 't gaat erg hard met de aanmeldingen!

Hopelijk tot 30 november a.s.

Yolanda komt van Stamping Up voor de make & take. Superleuk!

New addiction?





Nee, dit wordt geen verf blog hoor maar gewoon even tussendoor. Heb er een nieuw hobby bij (die was even weggeweest in een andere vorm maar nu weer terug in nieuwe vorm). De foto's vertegenwoordigen stap 1, 2, 3 en 4. De eerste foto is zoals ik het tafeltje gekocht heb, de tweede in witte verf, de derde in de uiteindelijke kleur en de laatsten nadat het tafeltje gecontroleerd geschuurd is. Nu nog een koper vinden en natuurlijk aan de slag met de spiegel - zonder spiegel.

Het tafeltje en de spiegel - zonder spiegel zijn gekocht bij HK woondecoratie.

woensdag 2 oktober 2013

Kadootje?


Gisteren kreeg ik weer een pakket binnen van Uitgeverij Scala om projecten te maken voor de Cards & Scrap. Super papier op formaat 30x42!!! Dat kan zeker wel eens handig zijn met bepaalde projecten zoals bijvoorbeeld een album waar je de kaft eigenlijk uit één stuk wilt maken. Het papier heet Shadowpaint papier. Uiteraard krijg ik er altijd van alles bij; dit keer bloemen van Maya Road, paper bags (klinkt toch altijd leuker dan een papieren zak?), labels, thickers en een stencil. Als je het eindresultaat wilt zien, zal je toch de Scrap & Cards moeten kopen.

En laten we eerlijk zijn; zo'n pakket is toch echt een kadootje?