Proefabonnement op HobbyHandig: creatief voor elk wat wils!

zondag 29 september 2013

Appelfestival





Gisteren was het Appelfestival in Centraal Wonen Zevenkamp, Rotterdam, waar mijn zus woont.

Wij, Zussen & Zoet, stonden met onze 'kraam' met brocant geverfde decoratie. Mogelijk een nieuwe hobby, het verven van kleinmeubelen. De kraam zag er super uit, al zeg ik het zelf. De zon scheen heerlijk en iedereen was vrolijk.

Wat nog meer bij het Appelfestival hoort natuurlijk; appelflappen maken met de kids, Oud-Hollandsch appels tot moes slaan (met als prijs een pot appelmoes!), appelwangetjes schminken en natuurlijk een appeltje eten!

Workshop 21 september 2013

Whaaah, mijn outlook is zo opstandig! Bovenstaande foto is de enige die ik gedownload kreeg, maar Herma kennende hebben jullie alle foto's al gekregen.

Het was weer een leuke middag met 30 dames. Het thema dit keer ZEEP. Niet dat we zelf zeep hebben gemaakt, maar drie projecten die ermee te maken hebben. Zoals geurhanger, zeeppompje en tissuebox.

Op naar 30 november, een KERST editie waar weer leuke dingen op stapel staan. Binnenkort weer de sneak peeks!

donderdag 5 september 2013

De boom in?





Deze week kwam Herma weer eens langs om te hobby-en (hoe schrijf je dit??). Tijdens haar verblijf in Bretagne heeft ze kersen geplukt en er zelf jam van gemaakt. Tja en wat doe je dan met de foto's? Scrappen natuurlijk!!

zondag 1 september 2013

Workshopmiddag 21 september a.s. in De Ducdalf



Jaaaa, het is weer bijna zover! Zaterdagmiddag 21 september a.s. weer een workshopmiddag met 3 workshops voor 27,50 euro. Alles inclusief dus ook een drankje, wat lekkers op de tafels, goodybag etc.

Er zijn nog wat plaatsjes vrij dus neem contact op met Herma Koelewijn via mail hermakoelewijn@hotmail.com of telefoonnummer 0183-638126.

We gaan maken:
geurhanger
zeeppompje (foto volgt nog)
tissuebox.

Ook is er een make and take verzorgd door Edith van www.zeepgeschenkjes.nl.

De middag staat garant voor drie leuke workshops en een hele gezellige middag. Wij hebben er in ieder geval weer zin in.