Proefabonnement op HobbyHandig: creatief voor elk wat wils!

donderdag 29 november 2012

bijna 30 november - challenge

Hey ladies, morgen is de laatste dag dat jullie je kaarten kunnen insturen via mijn mailadres! Er zijn nu 4 plaatsingen en in principe gaat de challenge pas door bij 6 personen. Dus kom, mailen die kaart of ander project.

donderdag 22 november 2012

Gothic teabox









Weer een kerstkadootje klaar! Mijn nichtje is niet alleen gek op Halloween maar ook een goth fan. Dat geeft mij natuurlijk weer een excuus om met deze stijl aan de slag te gaan. Bij de teabox heb ik wel de Halloween tags weggelaten.
Het papier is wel van Halloween, Lost & Found van My Mind's Eye. De stansjes (pompoen, raaf, kat, spin aan de binnenkant) heb ik besteld bij Aranka. Heb je ook interesse dan kun je haar benaderen via haar email: Arankacreatief@hotmail.com. Ze heeft nog geen website maar wat niet is ....
De pompoen op de laatste foto heb ik bewerkt met glossy accents craquelee. Dit gaat echt één van mijn favo tools worden, ik vind het effect super.
De theezakjes zijn uitgeknipt uit een digitale file die ik gekocht heb. Ik heb de lievelingsthee van Joyce hierin gedaan. Er zitten zelfs bijbehorende labeltjes voor het zakje bij!

zondag 18 november 2012

Kerstkadootjes





Zijn jullie ook al bezig met creatieve kerstkadootjes? Ik wel in ieder geval. Deze letterbak (een echte oude) heb ik gedeeltelijk gevuld tijdens de workshop van Paper & Pictures op 10 november en de dagen daarna afgemaakt. Meer dan 100 vakjes!!!! En natuurlijk ook allemaal verschillende maatjes. Maar ja, als de bak dan af is, dan heb je ook wat.
Dit ga ik mijn zus kado doen met de kerst. Voor die tijd kijk ik er zelf ook nog even naar.

Koelkastmagneet, boomschors .....




Tja, en dan heb je opeens weer een lay-out voor in één van de lijsten. Ik kwam de magneet tegen bij de Blokker en het boomschors bij Intratuin. Altijd, altijd, altijd verder kijken dan je neus lang is (en die van mij is niet zo groot dus ik mis wel eens wat) en dan heb je opeens weer een project.
Omdat deze lay-out toch richting de winter gaat, heb ik de embellishments in transparant gehouden. In de boomschors zat een mooi gaatje waar precies een parel in paste. Uiteraard bloempies van Prima.

woensdag 14 november 2012

En nummer 4 ..... nog twee en dan gaat de challenge door

Weer een beauty, deze is van Nel van Noorloos.

Vergeten jullie niet volger te worden?

Nummer 3!!! van Martha

Ik word gewoon jaloers als ik al die mooie kaarten zie. Bedankt Martha!

woensdag 7 november 2012

Nummer 2 voor de challenge - Jeanne

Weer helemaal cute! Mooi in de stijl van het seizoen. Bedankt Jeanne

maandag 5 november 2012

So beautiful



Ben weer eens met één van mijn lay-out lijsten aan de slag gegaan. Ik had in Griekenland hele mooie kaarten gekocht en daar wilde ik graag iets mee doen.
Voor deze layout heb ik een dubbele jute doek van 30,5x30,5 willekeurig in stukken geknipt en de stroken opgerold. In de holte kon ik bloemen, blaadjes, parels e.d. kwijt. Aan de linkerkant heb ik gewoon een stuk weggeknipt en hieraan een ritssluiting van Prima Marketing bevestigd.
Eigenlijk vond ik jammer toen ik hiermee klaar was maar soms is genoeg toch echt genoeg.

Foto's van weer een geslaagde workshopmiddag





Wat was het een gezellige middag! Ook voor de 'juffen'! Perfect georganiseerd door Herma. Iedereen ging weer met drie projecten naar huis en gezien de enquete cijfers ook met een zeer goed gevoel.

Wij kijken alweer uit naar 13 april 2013. Het thema voor die middag is 'High Tea'. Er staan leuke projecten op stapel, dat kan ik je vertellen. En het team hoopt jullie dan natuurlijk ook weer te zien. Wij houden jullie op de hoogte.

Gisteren kreeg ik al de eerste kaart binnen van Simone (zie vorig bericht). Echt heel mooi!

De eerste van Simone

De eerste kaart voor de challenge van afgelopen zaterdag is al binnen! Helemaal super Simone en bedankt voor je enthousiasme.

Een aantal foto's van de dag zelf volgen nog.