Proefabonnement op HobbyHandig: creatief voor elk wat wils!

zaterdag 29 september 2012

Spooky .................?





Op dit canvas heb ik veel poppenhuis accessoires gebruikt, o.a. de potion buisjes, de witches broom en de kandelaars. En oh, heb je het mes al gezien in de pompoen linksboven? Achter het hekjes heb ik een mini album geplaatst. I love Graphic 45!!!!!
En ik heb ook nog de lijnen Ladies Diary, Bird Song en de Nutcracker liggen. Whaaah ....

Trick or Treat






Nog een maandje en het is weer Halloween. Om eerlijk te zijn wel een van de favo feestdagen om te scrappen. Helaas wordt er in Nederland niet zo veel aan gedaan. Mijn nichtje Joyce is ook een fanatieke Halloween fan. Haar ramen worden versierd met spinnenwebben e.d. Dus ik heb voor haar van een kaasdoos (lang leve mijn zus die bij Appie werkt) een Trick or Treat box gemaakt. Het papierlijn is van (hoe kan het anders) van Graphic 45. Ook mijn 'dank' aan Xenos waar ze lekkere kitschie spinnen verkopen. De grote pompoen komt van Intratuin, de kleine pompoenen zijn zaaddozen van één of andere plant die ik in oranje en paars heb geverfd en afgewerkt met glitter. Het flesje met 'blood of the undead' heb ik met rode verf gevuld.

New baby in town



Weer eens een babykaartje! Hier heb ik papier van Magnolia gebruikt en ik had nog een lief duckie bedeltje die ik met een kettinkje (van een kledinglabel) heb bevestigd aan de kaart.

woensdag 19 september 2012

Workshopmiddag Hardinxveld-Giessendam











Workshopmiddag 3 november 2012 de 'SNEAKPEEKS':


De projecten zijn bekend!:

Tim Holtz- kersthanger/kadoverpakking

Bo Bunny kerstpapier- theelichtbox

Magnolia en Kraftpapier van Joy- burokalender


Er is een gratis make and take en je ontvangt na afloop een goodybag en tijdens de 3 workshops 3 consumpties en wat lekkers op tafel.


Meld je dus aan via hermakoelewijn@hotmail.com voor verdere details.


Hartelijke groeten en tot ziens,

Het workshopteam

Herma, Hilda en Marga


Zelfs de voorbereidingen van onze 3e workshopmiddag zijn al in volle gangthema " High Tea", gaat plaatsvinden op 13 april 2013 .......

zondag 16 september 2012

Waar was ik?












Ja, echt een hele tijd geleden. Druk gehad met werk, het schilderen van de hele buitenboel, genoten van weer, voorbereidingen voor een bruiloft van een neef en inmiddels aangetrouwd nichtje.

Afgelopen vrijdag zijn ze getrouwd, wij waren ceremoniemeesters, ik mocht het receptiealbum maken en nu natuurlijk pas publiceren.


Naast het receptiealbum ook maar een box gemaakt voor de enveloppen met geld die ze hebben gekregen (het was net groot genoeg, ha ha) en een klein labelalbum met persoonlijke wensen van de avondgasten.


In het receptiealbum konden de daggasten hun persoonlijke wens kwijt met eventueel wat foto's erbij.