Proefabonnement op HobbyHandig: creatief voor elk wat wils!

woensdag 30 mei 2012

All you need is a good shop

1, 2 en 3 juni is de opening van de 'Scrapsjop' in Grave! Niet vergeten dus.

Leuke aanbiedingen, bijv. 10 procent korting, wedstrijd voor de wall of fame en alle drie de dagen gratis makes & takes. Vrijdag en zondag worden de makes & takes verzorgd door Anneke en Coby en zaterdag door Herma en mij.

Kijk op hun blog hoe leuk de winkel er uit ziet en natuurlijk het programma voor de opening.

dinsdag 29 mei 2012

Little Miss Bo Bunny






Wat een waanzinnig lief, leuk, grappig papier is deze nieuwe lijn van Bo Bunny! Ik heb er een album van gemaakt en ik ga het in delen op mijn blog zetten want er is zoveel te zien. Voor het album heb ik het Artisan album van Pink Paislee gebruikt. Ik heb de kaft eerst bedekt met fiberfill en daarna met stof. Voor de rest ... kijk maar en kom terug voor de rest.

60 jaar getrouwd





Eindelijk klaar! Ik ben gewoon niet meer gewend om zo'n grote hoeveelheid foto's te verwerken maar dit is wel een bijzondere gebeurtenis en ik moest toch aan de slag. Ben benieuwd wat ze van dit album gaan vinden.



zondag 20 mei 2012

Scrap ..

Gisteren op de jaarmarkt in Woudrichem geweest. Dit paspopje gekocht en op de foto inmiddels ontdaan van haar kleding want uiteraard heb ik andere plannen met haar. Wel mijn zakgeld op (0,70 euro)! Wordt vervolgd natuurlijk.

vrijdag 18 mei 2012

Sst ... ik slaap (deurhanger)






Yeah, een opdrachtje! Is leuk om te doen hoor. De ex-collega van mijn vriendin heeft een baby gekregen. Hoef niet te zeggen dat het een meisje is?!?! Dit draakjes papier van Magnolia is zoooo lief.

maandag 14 mei 2012

En douce France













Mijn vriendin Herma gaat elk jaar een aantal keren naar het huis van haar ouders in Bretagne. Een omgeving die je, alleen op foto al, inspireert tot het maken van scrapbookstuff. In deze boot een album met uiteraard foto's van de vakantie, een strandhuisje, stormlamp en echte strandjuttersspullen zoals schelpen, oesters en visnet. De boot is al een nachtje wezen 'logeren' bij moeder Dukel (die wilde er even op haar gemak naar kijken).


Het papier wat ik hiervoor heb gebruikt is van Little Yellow Bicycle, Saturday.

zaterdag 12 mei 2012

Kadootje voor moederdag

De allerliefste filefolders.

Opening van de Scrapsjop

Zin in een leuke dag? Op 1, 2 en 3 juni a.s. is de opening van de winkel van de Scrapsjop in Grave, Markt 9-11. Er worden allerlei leuke make & takes gegeven. Uiteraard ook leuke aanbiedingen.
Op de planning staat ook het volgen van workshops. Houd hun site dus in de gaten. (http://scrapsjop.nl/).

Villa Augustus










Het is alweer even geleden maar dit mandje met album heb ik gemaakt toen we met het werk voor een high tea naar Villa Augustus in Dordrecht zijn geweest.
Het leuke van Villa Augustus is dat zij een eigen tuin achter het restaurant hebben waar groente en fruit wordt gekweekt die in hun produkten worden gebruikt. Het papier wat ik gebruikt heb, is een van de eerste lijnen van Maja Design die in Nederland verkocht werd.

donderdag 10 mei 2012

Little boy in blue ..





De laatste van mijn vier lijsten. De foto is gemaakt op Viggo's 2de verjaardag. Wordt echt een bink!

En eindelijk mijn 'vierkant' kompleet. Op naar vervanging van de eerste want dat is uiteindelijk de bedoeling.