Proefabonnement op HobbyHandig: creatief voor elk wat wils!

vrijdag 30 maart 2012

Bo Bunny - Card Challenge Tuesday





This is the challenge:


Welcome to the Bo Bunny blog and Card Challenge Tuesday! Today's challenge is to make a fun shaped card with a handmade flower. The Bo Bunny designers have been busy playing along with this challenge and they have come with some fun cards! Get out those punches, die cut machines and start creating!


My fun shape is primarily in the 3-dimension of the card. I used the die of Tim Holtz 'In the bag' for this. For the flower I used the die 'Tattered Florals' (middle flower) and some craft mini tickets of Maya Road. I turned the ends of the flowerleaves with a pencil to create the round shape.


This is my first challenge!

woensdag 28 maart 2012

Het mooiste meisje in de wereld!







Lotte is (al) geboren










Een beetje te vroeg (in mei uitgerekend) is afgelopen maandag Lotte geboren. Gelukkig heb ik het album al klaar liggen, pff.







woensdag 21 maart 2012

Sent me an angel ...

I love her so much.

Blauw, roze, piraat ...






Deze kadodoosjes heb ik bij Ikea gekocht. In het blauwe doosje zit mijn allereerste ringetje. In het roze doosje zitten babysokjes, in het piratendoosje zitten kadobonnen als kraamkadootje.


Let's bubble









Mijn lieve achternichtje Kyra. Zo helemaal kunnen leven in haar eigen wereldje (ze is autistisch).

Elf Fantasy Fair










Echt een supermogelijkheid om een dag foto's te schieten. Ik heb er zelf een stuk of 300 geschoten. En dan moeten kiezen welke je in een album verwerkt!?!?!









zondag 18 maart 2012

Happy Baby









Hey, happy baby! Je moet nog geboren worden maar dit ligt alvast voor je klaar.






zaterdag 17 maart 2012










Heel lief dit album van ScrapFabs. Ik heb me alleen een beetje vergist in de hoeveelheid knip- en vijlwerk van de beertjes. Als het kindje is geboren, plak je de datum met de bingosteentjes. Uiteraard kun je deze nieuw kopen maar zoek ook eens op Marktplaats. Daar kun je de oude nog vinden.












In onze huiskamer hangen vier van deze lijsten als een vierkant bij elkaar. Dit is er eentje van. Het leuke is dat je elke keer nieuwe layouts erin kunt doen en zo ook een andere wand maakt. Dit papier is van Graphic 45 (uiteraard zou ik haast zeggen). Op de foto staan mijn zus en mijn achterneefje. Hij heeft net een speeltje welke hij van de kerstman heeft gekregen, uitgepakt.



donderdag 15 maart 2012

Babygirl or babyboy









Dit ontwerp heeft vorig jaar in het Scrapbook Magazine gestaan. Het is een doosje met voor iedere dag van de kraamtijd een kaartje met lieve tekst.

Als je mijn blog bekijkt, heb ik toch wel iets met baby's?!?! Er komen weer diverse albums aan (ja, ja, uiteraard voor collega's die papa worden, ik werk op vruchtbare grond).

Op het moment heb ik op de werktafel de nieuwste lijn van Bo Bunny, Serenity liggen. Aziatisch georiƫnteerd dus ik ga mijn best weer doen.


Heb je je trouwens al opgegeven voor onze workshops van 21 april a.s.? Wij kijken er in ieder geval naar uit.


Een fijne dag,

Meisje Zoet

dinsdag 13 maart 2012

Lente, ik wil 't!








Een ontwerp met een verhaal: een theedoos die toch nog even snel uit de vuilcontainer wordt gevist (met dank aan Pieta). En uiteindelijk een geplaatst onderwerp in het Scrapbook Magazine.

zondag 4 maart 2012

Zin in een middagje lekker bezig zijn?

Workshopmiddag
zaterdag 21 april
van 13.00-16.30 uur


*
Thema: Moederdag
Je maakt kadootjes voor jezelf of om weg te geven.
-armband- kadokoffertje-(vintage)-garenklos
(Deze workshopmiddag is een particulier initiatief)
Hilda, Herma, Marga en Yvonne begeleiden deze workshopmiddag welke wordt gehouden in
Dorpshuis “De Drijvershof”
in Boven-Hardinxveld.Nassaustraat 6
€.27,50 p/p voor 3 workshops, 3 consumpties
en na afloop een goodybag mee naar huis.
*

voor aanmelden en info bel:
Herma 0183-638126
of mail: hermakoelewijn@hotmail.com


Wat wordt er gemaakt?: een armband van metaaldraad en parelkralen, een decoratie klos afgezet met kant, lint, minischaartje, spelden e.d. en een lief koffertje met echte sluiting om een klein kadootje in te doen. Als je de volledige flyer wilt zien (foto's) kun je ook contact opnemen met bovenstaand mailadres.