Proefabonnement op HobbyHandig: creatief voor elk wat wils!

maandag 30 januari 2012

Se-a-ms like yesterday









Vorig jaar heb ik met dit album op de cover gestaan van het ScrapBook Magazine. Heerlijk die mooie vintage kleurtjes.

zondag 29 januari 2012

Grandma's sewing box









Toen ik destijds dit papier kreeg voor een ontwerp in het ScrapBook Magazine, ben ik gelijk doorgereden naar het Kringloopcentrum voor een oud koffertje. Soms lijkt het wel of mijn scrapbookprojecten niet af zijn zonder 'oude zooi' erbij. In dit geval dus het koffertje, maar bijv. ook een oude onderbroek van mijn oma met prachtig broderiekant erlangs (het labeltje van V&D zit er nog in!), een oud knopenschaartje van mijn moeder (misschien ook nog wel van oma), en de heerlijkste kantjes.

zaterdag 28 januari 2012

Sew cute






Een tijd geleden heb ik deze bobbins gemaakt. Het zijn kunststof rolhouders waar kadolint op heeft gezeten. Ideaal eigenlijk, ik kon de boven en onderkant eraf halen zodat ik ook de 'binnenkant' makkelijk kon bewerken. De doos voor de handschoenen (van die heerlijke oudjes) heb ik zelf gesneden van chipboard.

zaterdag 7 januari 2012

Workshop Buitenschoolse Opvang








Op 5 januari heb ik weer een workshop met de kindjes gedaan. Dit keer was de keuze gevallen op scrappen op een canvas. 20 kindjes (aaahh, wat was ik blij met de hulp van mijn vriendin Jeannette en de juffen) die aan de slag gingen. Maar het is zó leuk om dit te doen.





My first shadowbox















Gewoon leuk, lekker truttig en .... roze!!!

Mag ´t nog .... ?













Tuurlijk, van mezelf wel: DE ALLERBESTE WENSEN VOOR 2012!!!


Op 1 januari is mijn collega vader geworden van een jongen (hoe kan het anders) en natuurlijk heb ik weer een album gemaakt. Volgens mij ga ik specialist worden op dit vlak (in maart komt de volgende papa er aan).