Proefabonnement op HobbyHandig: creatief voor elk wat wils!

dinsdag 31 mei 2011

Shanté-Paris ...































speciaal voor jou! Een echt meisje-meisje album.

donderdag 26 mei 2011

Covergirl


Helemaal leuk, ik mag weer eens op de cover staan, nou ja mijn creatie dan. Het papier van Crate Paper, Emma's Shoppe, was ook een feestje om mee te werken.

Heb trouwens ook nog een album gemaakt met de nieuwe Sassafrass- en Maja Design lijn maar daar moet je het Scrapbookmagazine voor kopen.

woensdag 25 mei 2011

Nog 1 plekkie voor de workshop

1 juni a.s. is het weer zover. Janny en ik geven onze workshop in Dordrecht. Zoals je al eerder hebt kunnen lezen/zien een zomers album in te vullen naar eigen wens. Als je zin hebt .....

High tea



A.s. zaterdag gaan we met de vrouwelijke collega's high-tea-en bij Villa Augustus in Dordrecht. Vond het wel leuk om voor iedereen een ienie mienie kadootje te maken. (Nu alleen hopen dat Pieta tussendoor niet op mijn blog kijkt).

Weer een baby op komst




Op mijn werk wordt er binnenkort weer een baby geboren (en er komen er nog 2 aan!). Vruchtbaar bedrijf dus. Ik ben er vorige week achter gekomen dat het een 'boy' wordt dus gelijk aan de slag. Dit papier had ik al een tijdje liggen, zo lief! En het klompje komt van een sleutelhanger van 'LIEF!'. Ik heb er een tijd geleden op de rommelmarkt wel tien van gekocht in allerlei kleurtjes. Helaas geen roze?!?!

50 jaar getrouwd


Laatst is mijn vriendin Jeanette bij mij geweest voor het maken van een kaart. Haar peetouders zijn binnenkort 50 jaar getrouwd. De lijn van Graphic 45 is hier DE lijn voor.

vrijdag 13 mei 2011

Roze koeken ...


Mijn schone zus An komt regelmatig langs voor wat deco om een kadootje of een kaart aan te kleden.
Dit keer nam ze, voor een collega die met zwangerschapsverlof gaat, wat roze opvulsel een geponste vlindertjes mee.

dinsdag 10 mei 2011

Summertime


Helemaal leuk, weer twee volgers erbij. Bedankt Ineke en Raffa, ik ga gauw bij jullie snuffelen.

Ff iets tussendoor (als je nog denkt dat scrappen geen virus is). Van de week maakte mijn vriendje mij 's nachts wakker (omdat ik weer eens aan het snorren was) en vroeg of ik op mijn zij wilde gaan liggen. Mijn antwoord: ik snap niet waarom we allemaal dezelfde bloemetjes moeten maken?!?! Hij had al een vermoeden dat ik niet helemaal spoorde t.a.v. het scrappen maar nu is hij helemaal overtuigd.

zaterdag 7 mei 2011

Winterworkshop


Had ik eigenlijk wel een foto geplaatst van onze vorige workshop?

Sneak peek workshop 'zomeralbum'


Eind mei, begin juni ga ik weer een workshop geven met Janny. Hier alvast een foto van een deel van de materialen die we gaan gebruiken. Het album ligt natuurlijk al klaar maar om deze te zien, moet je nog even wachten. Het album is een vrolijk album met alle zomerkleuren die je maar kunt verzinnen; niet alleen gericht op een zon, zee & strandvakantie maar invulbaar voor elke zomer die je maar gaat meemaken.

Taartje



Deze week taart gebakken!?!?! Nee, gewoon een heerlijke papieren taart en heel leuk om te maken. Bedankt Raffa voor hulp en bijstand!