Proefabonnement op HobbyHandig: creatief voor elk wat wils!

woensdag 30 maart 2011

Nog ff snel een downloadje?

Pensioen



Morgen gaat één van mijn collega's met pension. Ten eerste een kadobon (voor een te volgen workshop bij Janny & Marga) van Magnolia van alle collega's en ik heb zelf gisteravond nog even een kadootje voor haar gemaakt. Een kunststof bol met een opening wat zich uitermate leent voor het maken van een vogelnestje. Uiteraard liggen er in het nestjes eitjes. Voor de rest afgewerkt met vlinders, roosjes en strass. Eigenlijk een snel kadootje maar ik denk wel met een leuk resultaat. Ik merk het morgen wel of ze het leuk vindt.

dinsdag 22 maart 2011

downloads



Misschien vinden jullie 't wel leuk als ik af en toe een mooi plaatje (die je kan downloaden) op mijn blog zet. Als je de afbeelding aanklikt en met je muis kopieert, kun je 'm opslaan bij je eigen afbeeldingen. Leuk om te gebruiken voor je scrapbook of kaartje.

donderdag 17 maart 2011

Nog wat plaatjes van Viggo's jaarboek



Kadoosjes


Special van Paper & Pictures. Kijk op de site voor meer info.

Groetjes,
Papergirl Marga

Jaarboek Viggo



Met het nieuwe Graphic45 papier Once upon a springtime ben ik aan de slag gegaan om een jaarboek te maken voor Viggo. Grappig als je de foto's bij elkaar legt en ziet hoe het mannetje groeit en verandert. Elke maand een nieuwe foto en een nieuwe pagina. Hier wat foto's van de kaft.

vrijdag 11 maart 2011

Beebies



Binnenkort worden twee van mijn collega's papa. Wat het gaat worden; een jongen of een meisje dat weet ik natuurlijk niet. Eén ding is zeker, het worden voorjaarskindjes. Heb alvast wat kaartjes gemaakt voor hen. Heerlijk in voorjaarsgeel met wit.

dinsdag 8 maart 2011

Antoinette



Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets van me heb laten horen. Hard gewerkt, veel bezig geweest met nieuwe dingen voor het Scrapbookmagazine en de Cards Only en helaas ook bezig geweest met een stevige luchtweginfectie. Het aankomende nummer wordt er eentje met allemaal nieuwe lijnen dus een echt feestje.

Een nieuwtje voor sommigen: Antoinette van Hattum gaat Paper & Pictures verlaten. Alleen de winkel, ze blijft gewoon papergirl.

Truike heeft ons gevraagd om 'iets' te maken voor een afscheidsboekje. Hierbij mijn bijdrage.