Proefabonnement op HobbyHandig: creatief voor elk wat wils!

maandag 20 december 2010

Winter in Alblasserdam





Toch wel heel mooi die sneeuw.

Opdrachtje?!?


Ik dacht dat ik 8 labeltjes moest maken voor de popjes ... maar 't moesten er 23 zijn. Pff, toch wel ff een werkje. Stempel Magnolia (uiteraard) ingekleurd met Ranger distress inkt en waterbrush.

zaterdag 18 december 2010

Dreaming ...


Zondagochtend 19 december 2010, half 7. Ik kijk uit het raam, sneeuw, sneeuw, sneeuw,
I'm dreaming of a ....

maandag 13 december 2010

Workshop Paper & Pictures Doorn


Even een sneak preview van de gecombineerde workshop a.s. zaterdag 18 december.
's Ochtends gaan we een tafelstuk maken (zie foto) en 's middag's de decoratie voor op de kersttafel t.w. bestekzakjes, menukaartjes en naambordje.
Er zijn nog plekjes hoor!

Alweer de laatste kerstkaartjes ...






Ik ben bijna klaar met mijn kerstkaarten maken. Alleen nog de buren, die was ik helemaal vergeten?!?!

zaterdag 4 december 2010

Hoge thee



An (mijn schoonzus) gaat 2de kerstdag een high tea geven. Vind ik niet erg om eerlijk te zijn. Ze heeft aan mij gevraagd om de uitnodigingen te maken. Zo zie je dat wit/zilver toch weer een hele mooie combi is.

Viggooooooo



Voor de papa van Viggo heb ik als kerstkado een foto van Viggo afgedrukt. Viggo had drie mutsen van oma gekregen en die moesten uiteraard allemaal opgezet en gefotografeerd worden. Dit is er dus eentje van. Bij de foto een afdruk van Woodland Folk gestempeld en ingekleurd met distress inkt.

Kerstkaart voor Kyra


Kyra heeft een nieuwe speelgoedliefde - Ni Hao Kai Lan! Via MP kon ik een Jolee kopen van dit speelgoedmeisje en ik hoop dat ik een goede beurt ga maken bij Kyra.

vrijdag 3 december 2010

Eneco ...


Heb je ook een chocoladeletter ontvangen van de Eneco? Niet het doosje weggegooid, hoop ik?
Zoals je op deze foto ziet, kun je er best iets leuks van maken. En het voordeel is dat je het doosje als brievenpost kunt sturen, past gewoon door de brievenbus.
Aan de binnenkant het kerstboompje, heb ook nog wat sneeuwsterretjes opgehangen aan de boven/binnenkant van het doosje, de baby van Magnolia voorop met wat andere versieringen. Deze is voor Viggo, mijn achterneefje, die dit jaar zijn 1ste kerstmis meemaakt.